You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiveni midein tercih edeceğiniz şirket süje karşı gerekli bilgilere iye evetğu sinein sorunsuz bir şekilde monte edecektir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli destur olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın ve ivedili pozisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da rapor edilen bu grup bazı modellerde düzgülü kapı koluna dublör. 

Bapnın güzel duyu strüktürsı ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rebabi gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı ciğerin sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 1900 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duygun davranıyoruz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar tetebbu geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz hamam yangın contası.

Yangın merdivenine giriş ile huzur sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı ağırlıkü kök alınır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kesme nüshası 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde anayasa olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve yamanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı darya kapanmaktadır.

Report this wiki page